After Work – föreläsning 19 mars

Det finns icke i vårt land något fjäll, som har bättre förutsättningar att blifva en brännpunkt för turistlivet än Åreskutan

Hur blev västra Jämtland ett attraktivt område under sent 1800-tal? Vad lockade tusentals besökare till området innan alpin skidåkning ens var påtänkt? Svenbjörn Kilander, professor vid Mittuniversitetet, berättar mer om den tidiga turismen i västra Jämtland.

Tid: 13.00, Plats:

Rentzhogsalen, Jamtli (live)
Sjögrensalen, Arkivet i Östersund (webbsändning)
Folkets Hus, Bräcke (webbsändning)
Fjällmuséet, Funäsdalen (webbsändning)

Välkommen!

2 reaktioner på ”After Work – föreläsning 19 mars”

  1. Afterwork kl 13.00? Ja jag som jobbar mer än 100% förstår inte detta uttryck..att det skulle vara afterwork efter kl 13.00 vem har såna arbetstider? Vore intressant att veta vilka kriterier ni använder.. inte konstigt att inte jag kan delta iaf..men trist attityd..

  2. Hej! Föreläsningsserien After Work är nu inne på sitt 9e år! Vår tanke med evenemanget är dels att presentera spännande föreläsningar, men också att skapa en mötesplats för personer som inte längre deltar i arbetslivet. Det är också detta, att vara en mötesplats för människor efter avslutat arbetsliv som givit namn till föreläsningsserien.

    Om du inte har möjlighet att delta i just After Work, är du och alla andra välkomna till andra evenemang vi har på Arkivet! På tisdagskvällar har vi öppet till 20.30, och då har vi också ofta programpunkter ur vår andra programserie: Nytta och Nöje. Redan ikväll (24/3) har vi inom ramen för detta en föreläsning där Mats Göransson berättar om “Utomäktenskapliga barn”. Du hittar hela programmet under “aktiviteter” och “nytta och nöje”. Mycket välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.